F   DK   UK
Antik Damgaard Lauritsen Antik Damgaard Lauritsen


Antik Damgaard-Lauritsen køber guld, sølv og smykker - både til videresalg og til omsmeltning. 
Vi synes, det er synd at smelte den danske kulturarv! 

Vurdering/forsikring

Antik Damgaard-Lauritsen tilbyder vurderinger og opkøb af sølv, smykker, guld, mønter, ure, sølvbestik, bronzer, keramik, stentøj, design, moderne møbler, lamper, kunst, oldsager, våben, malerier, møbler, antikviteter, porcelæn, musselmalet, Flora Danica, glas, hele boer, dødsboer samt guld og sølv til omsmeltning.

Vurderinger, med salg for øje, vurderes, som udgangspunkt, omkostningsfrit i forretningen, pr. mail eller på Jeres adresse. Alle andre vurderinger, såsom vurdering af indbo blandt arvinger, bodeling, forsikring m.m. foretages mod betaling. Prisen beregnes ud fra tidsforbrug. Kontakt os hellere end gerne, hvis I har spørgsmål til ovennævnte.

Forsikringsvurdering
Hos Antik Damgaard-Lauritsen samarbejder vi med flere af de danske forsikringsselskaber. Skulle skaden være sket, og du har brug for en vurdering til dit forsikringsselskab, er dette omkostningsfrit for dig som kunde, da vi fakturerer direkte til dit forsikringsselskab. Medbring derfor venligst navnet på dit forsikringsselskab, dit policenummer og evt. navn på taksator. 
Ønsker du at få genanskaffet de mistede effekter eller dele der af, er vi gerne behjælpelige med det. I så fald er forsikringsvurderingen uden beregning. I forbindelse med genanskaffelsen samarbejder vi bl.a. med Scalepoint.

Indbo/dødsbo
Vi vurderer alt lige fra enkelte effekter til hele dødsboer. Vi kan ligeledes være Jer behjælpelige med tømning og klargøring af boligen, så den er klar til aflevering/salg.


Copyright © DamgaardLauritsen.dk
Powered by www.antikvitet.net
Antik Damgaard-Lauritsen • Klaregade 19 • 5000 Odense C • +45 66 14 11 14 • Damgaard@antikvitet.net