F   DK   UK
Antik Damgaard Lauritsen Antik Damgaard Lauritsen

Antik Damgaard-Lauritsen køber guld, sølv og smykker - både til videresalg og til omsmeltning. 
Vi synes, det er synd at smelte den danske kulturarv!

Er uheldet ude kontakt da politi samt dit forsikringsselskab, her efter gøres følgende:

  1. Lav liste over mistede/beskadigede genstande. Beskriv disse så udførligt, som muligt. Forefindes der billeder af effekterne, hvilket gør vurderingen bedre for alle parter, find da også disse frem. OBS: Vores specialer er smykker, guld & sølv, musselmalet porcelæn, sølvbestik, korpus sølv og Flora Danica porcelæn.

  2. Kontakt Antik Damgaard-Lauritsen for at aftale tid for vurdering samt evt. samtale ang. genanskaffelse af alle eller enkelte effekter. Lister kan også fremsendes pr. mail, dog først ved forudgående telefonisk aftale med forretningen på +45 66141114Husk at medbringe/skrive navnet på dit forsikringsselskab, dit policenummer og evt. navn på taksator.

  3. Vurderingen vil, typisk, være klar til dig, samt dit forsikringsselskab, i løbet af 2-3 hverdage. Fakturaen bliver faktureret direkte til dit forsikringsselskab.
     
  4. Når dit forsikringsselskab har gjort skaden op, har du, hvis dette ikke er gjort tidligere, mulighed for at komme ind forretningen, og vi vil være dig behjælpelig med genanskaffelse. Hos os har du mulighed for at få erstattet dine gamle arvesager med ting, som har historie, og er fra en tid, hvor kvalitet og håndværk var i højsædet – og til priser, som ligger langt under nypriser. Vi kan genanskaffe, stort set, alt indenfor smykker, guld & sølv, musselmalet porcelæn, sølvbestik, korpus sølv og Flora Danica porcelæn. 

Kontakt os endelig ved spørgsmål eller andet!

 

Sølv kan blive til guld
Fordi du har mistet en sølvkande, behøver denne ikke skal erstattes med en sølvkande. Muligheden er der, men, mulighederne er mange. Sølvkanden kan således blive til en guldring, et maleri, et møbel – du bestemmer. 

Copyright © DamgaardLauritsen.dk
Powered by www.antikvitet.net
Antik Damgaard-Lauritsen • Klaregade 19 • 5000 Odense C • +45 66 14 11 14 • Damgaard@antikvitet.net